Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2016-07-07
|
Kategorier:

Nyheter

Skinnskattebergs kommun tecknar samverkansavtal med IP-Only

IP-Only miljardsatsar på fiberutbyggnad i hela Sverige och har nu tecknat ett samarbetsavtal med Skinnskattebergs kommun. Målsättningen är att efter sommaren påbörja anslutning av hushåll och företag.

Skinnskattebergs kommun och IP-Only har kommit överens om att samverka för en utbyggnad av fiber med en målsättning att alla byggnader med bostäder och verksamheter i Skinnskattebergs kommun ska ha möjlighet till bredband via fiber till ett solidariskt pris.

– Äntligen kan vi påbörja arbetet med att förverkliga vårt mål att bygga ut bredband via fiber i vår kommun. En hel del jobb kvarstår, men mycket har också gjorts, med hjälp av byalag, IP-Only, kommunen m.fl. Ett stort tack för ert engagemang! Nu börjar vi resan mot vårt slutgiltiga mål, säger Carina Sándor, kommunstyrelsens ordförande i Skinnskatteberg.

– Det är fantastiskt roligt att IP-Only tillsammans med byNet fått förtroendet av Skinnskattebergs kommun att bygga ut och erbjuda fiberanslutning till både hushåll och företag. Här använder vi oss verkligen av våra styrkor, att tillsammans med kommunen, byNet och IP-Only samverka tillsammans för att bygga en helhet från tätort till landsbygd. Alla delar i ett samhälle måste integreras och ges möjlighet till det digitala samhället, säger Mats Olofson, Senior affärsvecklare på IP-Only.

För ytterligare information:
Cecilia Eklund, presskontakt IP-Only, cecilia.eklund@ip-only.se, 070-566 38 88
Johannes Nilsson, Utvecklingsledare Skinnskattebergs kommun, johannes.nilsson@skinnskatteberg.se, 0222-450 42

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan