Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2017-01-18
|
Kategorier:

Nyheter,

Enköping

Enköpings kommun och IP-Only i samverkansavtal

Enköpings kommun och IP-Only har tecknat ett samverkansavtal för att på effektivast möjliga sätt ansluta fibernätet till medborgarna – och därmed lägga grunden för det nya digitala samhället. Ambitionen är tydlig: samtliga, 100 procent, av kommunens medborgare ska ha tillgång till snabbt och stabilt fibernät senast år 2019. Med detta når Enköpings kommun högre, och bygger snabbare, än regeringens nya offensiva bredbandsmål. 

Arbetet med att digitalisera Sverige går vidare. I dag presenteras det senaste, av många, samverkansavtal som fiberoperatören IP-Only slutit. Denna gång med Enköpings kommun. Med detta skapas möjligheter att på ett effektivt och tryggt sätt erbjuda fler medborgare fiber. Och målsättningarna är offensiva.

– Den digitala infrastrukturen är viktig för samhället, inte minst för att digitaliseringen gör att vi kan möta framtidens behov genom bland annat fler e-tjänster. Samverkansavtalet är ett viktigt steg för att nå dit. Genom avtalet kan invånarna i Enköpings kommun erbjudas ett snabbt och stabilt bredband, säger Helena Proos (S), kommunstyrelsens ordförande på Enköpings kommun.

Regeringen har ett mål om att 95 procent i hela landet ska ha tillgång till fibernät med 100 Mbit/s senast under år 2020.

– Vi, tillsammans med Enköping, har högre mål än så. Vi vill nå 100 procent – ett år tidigare. Och om man utgår från informationsmöten vi haft i kommunen, som samlat  fler än 1 000 medborgare, så tror vi att det målet kommer att nås, säger Filip Åberg, försäljningschef landsbygd på IP-Only.

– Kommunens målsättning är att alla i Enköping ska ha tillgång till öppna och operatörsneutrala nät, och jag är både glad och stolt över att vägen dit går genom oss på IP-Only. Jag ser fram emot ett gott samarbete med kommunen och att kunna erbjuda så många som möjligt, så fort som möjligt, den digitala infrastruktur som framtiden kommer att kräva, säger Mats Olofson, senior affärsutvecklare på IP-Only.

Satsningen i Enköping går i linje med regeringens offensiva bredbandsmål, vilka IP-Only kommunicerat att man välkomnar: http://www.ip-only.se/blog/2016/12/18/ip-only-valkomnar-regeringens-bredbandsstrategi/

För ytterligare information:
Niclas Karnhill, ansvarig press och samhällskontakter, IP-Only.
Tel: +46 708 70 00 60
E-post: niclas.karnhill@ip-only.se

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan