Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2017-03-16
|
Kategorier:

Nyheter,

Enköping

Historiskt byggbeslut i Enköpings kommun

Enköpings kommun och IP-Only ger alla medborgare på landsbygden möjlighet att ansluta sig till fibernätet.

– Det är nu några månader sedan vi skrev ett samverkansavtal med IP-Only, med övertygelsen om att samarbete mellan privata initiativ och kommunen är absolut nödvändigt för en så snabb fiberutbyggnad som möjligt, säger Helena Proos (S), kommunstyrelsens ordförande på Enköpings kommun.

– Dagens glädjande besked innebär att samtliga medborgare på vår landsbygd har möjlighet att ansluta sig till fibernätet och därmed bli en del av framtidens infrastruktur. Ytterst är detta ett demokratiprojekt då landsbygden nu får samma digitala möjligheter som staden. Och vi är inte nöjda förrän alla fått chansen att vara med, säger Helena Proos.

– Tidplanen följs, vi håller vad vi lovar och offensiven fortsätter. Den effektivaste och snabbaste fiberutbyggnaden sker när näringslivet och offentliga sektorn samarbetar. Detta arbete tillsammans med Enköpings kommun är ett utmärkt exempel på det, säger Mats Olofson, senior affärsutvecklare på IP-Only.

Mer information: Samverkansavtalet mellan Enköpings kommun och IP-Only

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan