Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-05-31
|
Kategorier:

Nyheter,

Enköping

Byggstatus i Enköpings kommun

IP-Only är den fiberoperatör som byggde flest fiberanslutningar på landsbygden 2017. Vi anslöt då bland annat ett stort antal fastigheter på Enköpings landsbygd till vårt öppna fibernät. Vi kommer fortsätta investera stort i fiberutbyggnaden även 2018.

I Enköpings kommun har vi haft igång ett antal projekt under hela vintern. Just nu fortsätter grävarbetet i Enköping tätort, som omfattar över 900 fastigheter. På landsbygden pågår just nu upphandling för att anlita den entreprenör som ska fortsätta och färdigställa fibernätet.

När byggnationen återupptas på landsbygden kommer den ske etappvis och vi kommer successivt arbeta oss vidare område för område inom kommunen. Först ut är Hummelsta syd och Bredsand. Innan vi påbörjar nästa område är det viktigt att alla markavtal och tillstånd är på plats, på så vis kan vi löpande färdigställa och driftsätta hela Enköping till vårt rikstäckande fibernät. Detta medför att vår tidigare leveransplan förändrats och flera områden kommer färdigställas under 2019.

Vi beklagar att många installationer kommer att skjutas in i 2019, förseningen är, som kommunicerats tidigare, en följd av att vi blivit tvungna att byta entreprenör.

Vi återkommer med mer information löpande.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan