Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-09-28
|
Kategorier:

Nyheter,

Västerås

Byggstatus i Västerås kommun

Som vi tidigare har kommunicerat till dig, arbetar vi numera utifrån en ny arbetsmetod som är bättre anpassad till landsbygdsförhållanden. Det här innebär att vi ser över och färdigställer varje fas i fiberresan för varje enskilt område. Det i sin tur innebär förseningar i våra tidsplaner avseende grävarbete runt om i Sverige, vilket dessvärre är ett branschproblem för alla större aktörer. Trots förseningar kvarstår vår utbyggnadsplan för att klara Regeringens bredbandsmål, det vill säga att 100 procent av hushållen ska ha tillgång till bredband om minst 100 Mbit/s till och med år 2020.

I nuläget ser vi över tidsplanen för när vi kan påbörja projektering i ditt område. Projektering innebär att vi undersöker marktillstånd och ser över var vi kan utföra byggnationen av områdesnätet för att nå samtliga hushåll i området. När vi vet mer gällande tidsplanen för projektering kommer vi återkomma till dig omgående.

Vi är väldigt stolta över att ha fått ditt förtroende att bygga ut fiber i ditt område och vi har höga ambitioner vad gäller att ansluta delar av Västerås till vårt öppna fibernät. IP-Only bidrar till hållbar utveckling genom att leverera tjänster som skapar förutsättningar för att alla ska kunna ta del av det digitala samhället. Genom att bygga ut fibernät i hela landet, arbetar vi dagligen med att bygga bort det digitala utanförskapet och främja social utveckling och hållbar ekonomisk tillväxt.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan