Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-10-08
|
Kategorier:

Nyheter,

Kungsör

Byggstatus i Kungsör helhet

I Slokärr, Granhammar och Skäftruna har vi samtliga tillstånd och markavtal på plats. Vi har därför kunnat återuppta schaktarbetet här. Vår målsättning är att kunna börja aktivera hushåll vid årsskiftet 2018/2019. När det blir aktuellt för aktivering av din fastighet kommer du få ytterligare information av oss.

Just nu inväntar vi de sista tillstånden och markavtalen för att kunna påbörja schaktarbetet även i övriga delar i Kungsör. I dagsläget har vi inte möjlighet att fortsätta utbyggnaden av fibernätet på grund av att vi inte har fått in de sista tillstånden samt markavtalen. Tillstånd och markavtal är en viktig milstolpe för att vi ska kunna påbörja schaktarbetet. Processen för markägarfrågor fortlöper och vi jobbar på att hitta en lösning.

Vi beklagar förseningen och hoppas att du har förståelse för de omständigheter som råder. Vi är väldigt stolta över att ha fått ditt förtroende att bygga ut fiber i ditt område och vi gör allt vi kan för att leva upp till det förtroendet. När vi har mer information att ge återkommer vi till dig omgående.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan