Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-12-17
|
Kategorier:

Nyheter,

Enköping

Byggstatus i Enköpings kommun (landsbygdsprojekt)

Först vill vi på IP-Only beklaga förseningen av fiberutbyggnaden och uttrycka vår uppskattning för ditt tålamod. Upphandlingen av den entreprenör som ska ta vid i Enköping har varit ett omfattande och komplext arbete. Däremot har vi nu positiva nyheter och kan äntligen meddela att vi återupptagit byggnationen i ett av projekten, södra Hummelsta. Vi hoppas även inom kort kunna återuppta byggnationen i Bredsand.

För en effektiv fiberutbyggnad och enligt vårt nya arbetssätt kommer vi färdigställa ett projekt i taget innan arbetet påbörjas i nästa. Det betyder att näst på tur efter södra Hummelsta och Bredsand är norra Hummelsta och därefter Grillby, Dalby och vidare norrut. Då kan vi hela tiden arbeta med signalen i ryggen, vilket innebär att din fiber börjar fungera direkt när du fått rör nedgräva på tomten samt en fibermottagare installerad inomhus och fiberkabel blåst i rören.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan