Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-01-07
|
Kategorier:

Nyheter,

Enköping

Byggstatus i Bredsand

Först vill vi på IP-Only beklaga förseningen av fiberutbyggnaden och uttrycka vår uppskattning för ditt tålamod. Upphandlingen av den entreprenör som ska ta vid i Bredsand har varit ett omfattande och komplext arbete. Däremot har vi nu positiva nyheter och kan äntligen meddela att upphandlingen för ditt område är klar och byggnationen återupptagen av vår nya entreprenör Eltel AB.

Fiberleveransen till ditt område är igång
I Bredsand innebär detta att vi nu fortsätter utbyggnationen av fibernätet hem till dig. Grävarbetet kommer starta vid Grottvägen, för att sedan fortsätta söderut längst med väg 512. Mindre arbeten kommer även ske samtidigt på flertalet platser i projektet. Hela projektet omfattar 474 fastigheter varav 113 redan är installerade och driftsatta.

Fiberutbyggnaden beräknas pågå under 2019 och driftsättning av fibern hos kvarvarande hushåll kommer ske löpande under projektets gång. Har du inte fått din fibermottagare installerad eller rör nedgrävda på din tomt kommer du i god tid att bli kontaktad av IP-Onlys entreprenör för att boka en tid för installationen.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan