Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-01-07
|
Kategorier:

Nyheter,

Kungsör

Byggstatus i Kungsör

Under 2019 ligger fokus på att färdigställa fiberutbyggnaden i Kungsör och vårt mål är att du och dina grannar ska ha fibern installerad under 2019. Hela projektet omfattar 600 fastigheter.

Vi arbetar sektoriserat i området och allt eftersom markavtalen blir klara för de olika sektorerna kommer arbetet påbörjas i det området. Just nu arbetar vi i området Lockmora, Slokärr, Granhammar, Skäftruna. Där arbetar vi med vi med stamschakt och har fibertekniker på plats för att driftsätta de som har fått en fiberdosa installerad. Vi arbetar också med att ta in de tillstånd och markavtal som saknas inför utbyggnaden i övriga områden.

För att kunna säkerställa att signalen kommer fram ber vi dig se till att din fiberdosa är strömsatt (PWR-lampan lyser). När din fiber är driftsatt får du ett välkomstmejl från oss , du kan se att WAN-lampan lyser på din fiberdosa. Då är det fritt fram för dig som kund att beställa tjänster från någon av våra tjänsteleverantörer.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan