Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-03-06
|
Kategorier:

Nyheter,

Eskilstuna

Byggstatus i nordöstra Eskilstuna

Som du tidigare fått information om planerar vi att återuppta byggnationen av fibernätet i ditt område under första kvartalet i år. Den planen kvarstår och vi arbetar just nu med det förberedande arbetet tillsammans med vår entreprenör Eltel AB. Hela området omfattar 680 fastigheter och i dagsläget har ca 600 fastigheter fått sin fibermottagare installerad inomhus och ca 250 fastigheter fått rör nedgrävda på tomten.

Vi beräknar att komma igång igen under mars och kommer då fortsätta gräva berörda sträckor för att sedan kunna färdigställa nätet samt att göra de sista installationerna hos de som ännu inte fått rör nedgrävda på tomten eller fibermottagare installerad inomhus, innan det är dags för din fastighet kommer du bli kontaktad för att boka in en tid.

Vi återkommer med mer information löpande.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan