Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-03-13
|
Kategorier:

Nyheter,

Enköping

Byggstatus i Ådalen

I Ådalen pågår just nu en projektering över området, under projekteringen ser vi över berörda sträckor där kanalisationen ska grävas ned. Alla planerade schaktsträckor kör vi med bil samt går till fots för att kontrollera markförhållandena. Så snart projekteringen är klar kommer vi påbörja arbetet med att upphandla en entreprenör för byggnationen av fibernätet.

Parallellt planerar vi även för en samförläggning med Vattenfall kring Altuna under perioden juni till oktober i år. Samförläggning är ett miljövänligt och kostnadseffektivt arbetssätt som gör att vi bara behöver gräva sträckorna en gång och vid det tillfället lägger Vattenfall ner sina elkablar och vi våra fiberrör.

Vi har sedan tidigare en del markavtal på plats, under projekteringen ser vi även vilka tillstånd som vi behöver komplettera med från privata markägare och myndigheter.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan