Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-04-25
|
Kategorier:

Nyheter,

Kungsör

Byggstatus i Kungsör

I Kungsör pågår byggnationen av fibernätet för fullt. 170 av 600 hushåll har fått sin fiberanslutning installerad och driftsatt, arbetet fortsätter nu för att installera resterande och kommer pågå under 2019.

Vi gräver just nu ned stamnätet i Stenby, Sköldby Himmelsberga och Östertibble. I de två sistnämna orterna har vi samförlagt med en annan aktör, för att inte behöva gräva sträckorna två gånger. Nu arbetar vi med att knyta samman nätet från de samförlagda sträckorna med vårt stamnät.

Under sommaren kommer grävarbetet fortsätta i Lenmora och Råby-Rekarne med omnejd. Vi kommer även inom kort påbörja tomtgrävningar i Himmelsberga och Östertibble, det betyder att vi gräver ned fiberrör från tomtgränsen fram till huset, för att därefter dra in fibern i huset till din fibermottagare.

Om du ännu inte fått en dosa installerad inomhus eller rör nedgrävda på tomten kommer vår entreprenör kontakt dig när det är dags för din fastighet.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan