Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-04-26
|
Kategorier:

Nyheter,

Surahammar

Byggstatus på Surahammar landsbygd

Vi fortsätter förberedelserna inför fiberutbyggnaden på landsbygden i Surahammar. Vi har kommit långt i planeringsfasen och har även påbörjat arbetet med att samla in markavtal från privata markägare i området. Det betyder att vi kontaktar varje enskild markägare som påverkas av fiberutbyggnaden och gemensamt går igenom hur deras mark kan komma att påverkas av fiberutbyggnaden.

I Olberga har Vattenfall planerat grävarbete och för att effektivisera arbetet och inte behöva gräva sträckorna två gånger kommer vi samförlägga stora delarna av grävsträckorna med dom. Det innebär att Vattenfall gräver ned sina elkablar och samtidigt lägger ned rör för fibern. Samförläggningen kommer påbörjas under sensommaren i år.

Vi beräknar att ha en entreprenör på plats under sommaren. Byggstarten kommer därefter ske väster om Surahammar tätort, som är i de södra delarna av hela projektet, för att successivt arbeta oss norrut.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan