Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-05-28
|
Kategorier:

Nyheter,

Sigtuna

Byggstatus i Norrsunda

Förberedelserna inför fiberutbyggnaden fortsätter. Innan vi kan sätta skoporna i backen är det stora förberedelser som måste vara på plats. Det handlar bland annat om en projektering över projektet. Projekteringen görs i två steg, i det första steget ritar vi digitalt ut hur fibernätet är planerat att förläggas. För att sedan i steg två åka ut och se över samtliga grävsträckor på plats för att säkerställa att det är möjligt att gräva ned fibern.

Under projekteringen ser vi även vilka markavtal och tillstånd från myndigheter som vi måste ansöka om. Vår plan var att ta signalen, som gör att du kan använda fibern, från det befintliga nätet i Rosersberg och då förlägga fibern under motorvägen och Arlandabanan (järnväg), ett sådant arbete är dock oerhört kostsamt och vi ser därmed över alternativa lösningar. När en lösning om hur vi får fram signalen till området finns på plats räknar vi med att resterande delar av byggnationen tar 3-4 månader.

Vår ambition är att påbörja byggnationen i ditt projekt under året, förutsatt att vi hittar en hållbar lösning från vart signalen ska komma från.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan