Suravision är nu en del av IP-Only.

Suravision är en lokal TV- och Internetleverantör som varit verksam sedan 1988. De erbjuder idag Internetuppkoppling samt bedriver TV-utsändningar i Surahammar, Ramnäs och Virsbo. Sedan 2017 är Suravision en del av IP-Only.

Då den tekniska livslängden på kabel-TV nätet börjar gå mot sitt slut planerar
IP-Only att succesivt bygga om nätet till ett modernt fibernät.

Samtliga kunder i Ramnäs och Virsbo samt kunder boende i flerfamiljshus i Surahammars tätort kommer att erbjudas anslutning till IP-Onlys fibernät. Villakunder i Surahammars tätort hänvisas till den nätägare som redan idag har fiber inom respektive geografiskt område.

Förändringar i det digitala basutbudet 26 februari

TV

Suravision erbjuder befintliga kunder ett analogt samt digitalt grundutbud i Surahammar, Ramnäs och Virsbo. Vid köp av ny TV, tänk på att den inbyggda digitalmottagaren ska vara för DVB-C för att du skall slippa ha en extern digitalbox för att ta emot Suravision's digitala utbud.

DVB-C Kabel-TV (Suravision, Comhem, m.fl.)
DVB-S / DVB-S2 Satellit
DVB-T / DVB-T2 Markbundet (Boxer)

Det är också viktigt att söka på rätt frekvenser. Se Kanalplaner och sökning!

Mer information

Bredband

Befintliga Suravision kunder i Surahammar, Ramnäs och Virsbo erbjuds tills vidare bredband över befintligt kabel-TV nät. Du väljer den hastighet som passar just dig och du betalar för den hastighet du behöver.

Vi erbjuder allt från 10 Mbit/s till 1000 Mbit/s via fiber. Beställer du fiber från IP-Only tillkommer inga startavgifter eller andra dolda avgifter.

Mer information

Kundservice

E-post: info@suravision.se
Felanmälan: 0220-467 60 (Alla dagar 09:00-21:00)

Besökadress: Bäverns Gränd 17, 753 81 Uppsala.

Läs vanliga frågor och svar